Over mij

Over mij

In mijn leven staat met mensen werken centraal ook het organiseren van bijeenkomsten, het verbinden van mensen je goed te voelen zowel uiterlijk als innerlijk.

Masseren zit in mijn handen, de behandelingen die ik geef gelaatsbehandelingen, lichaamsmassages, White Time Healing worden professioneel uitgevoerd.

White Flower Beauty & healing mijn visie..

De zoektocht voor mij persoonlijk naar een juiste balans emoties, werk, vrije tijd.

Ik wil hier graag mensen in ondersteunen. Als we kijken naar de hedendaagse burn- outs , hooggevoeligheid zowel lichamelijk als innerlijk bij steeds meer mensen en kinderen.

Mijn beroep als Schoonheidsspecialiste/masseuse maar ook ervaringsdeskundige, zie ik als de perfecte combinatie en ondersteuning om te kijken waar je staat en waar je naar toe wilt.

Een prachtige vorm van energetisch werk White Time Healing verschillende gelaatsbehandelingen een voetenbad, kristallegging.

De samenkomst van de producten Botanical, do terra, Zao Make-up. Deze producten heb ik gekozen om hun zo eerlijk mogelijke ingrediƫnten, zowel biologische als dierproefvrij verdere uitleg over mijn diensten/producten kunt u terug vinden op mijn website.

Graag ontmoet ik u in mijn salon en gaan we samen op reis gaat u met mij mee?

Marisa Donker