White Time

Energetische behandelingen

Universal White Time Healing is afkomstig van een krachtige, liefdevolle,hoog-frequente Goddelijke energie uit de kosmos, de White Time Bron. Het is gecreëerd door hoogontwikkelde Spirituele Wezens in onze kosmos. Meesters van Licht, Engelen en andere hoge Lichtwezens waken over deze onuitputtelijke Bron van Licht. Deze natuurlijke kracht is ook met alles in het universum verbonden, dus ook met onze Aarde

De naam White Time verwijst naar de kleur wit dat alle kleuren van de regenboog bevat. De White Time Bron bevat alles wat gecreëerd is. Het bevat het heden, verleden en de toekomst, alle kleuren en alle vibraties. De tegenpolen zoeken elkaar, zoals ziekte de gezondheid zoekt, de droom de realiteit enz. Het betekent dat de oorzaak en de oplossing zich ook bevinden in de White Time Bron. Tijdens de behandeling vult deze energie direct de ontbrekende kleur/vibratie aan.

Kristal legging : De stenen komen op het lichaam op de chakra”s en er worden met verschillende edelstenen gewerkt. Er kan dan gewerkt worden op verschillende aspecten als emoties blijdschap, passie, rust, sprankeling.